Tack Garden Living!


Tänk att sex veckor redan gått! Tiden går fort när man har roligt 😊

På fredan var jag sista dagen hos Garden Living på praktik. Jag fick en inspirerande bok och en fin trädgårdsmugg som tack! Det var riktigt vemodigt att bara sluta mitt i allt. Skulle hemskt gärna ha fortsatt lite till.

Det har varit roligt, intressant, omväxlande, lärorikt och ibland väldigt tungt. Jag är tacksam att jag fick chansen att jobba här.

För exakt ett år sedan fick jag studieplats. Har varit supernöjd med mitt beslut att våga ta steget ut i studievärlden. Har lärt mig så många nya saker. Har täffat väldigt härliga nya människor som jag annars aldrig skulle ha träffat. Har haft många långa dagar som stundvis känts ganska tunga. Men, har inte ångrat en sekund att jag nu gör vad jag gör!

Imorgon börjar en två veckors praktik på blomsterhuset. Här får jag träna på min växtkännedom och se hur det går till i praktiken på en blomsteraffär. Det kommer säkert att bli roligt och lärorikt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s