Längesen!

Det blev en lång paus i mitt skrivande, för lång, säger jag bara. Nu måste jag skärpa mig!

Det har varit fullt upp med min friggebod, och idag blev den så gott som klar utifrån. Jag skall ännu fixa lagerhyllor etc. ännu på insidan. Det känns som om jag målat varenda kväll, då jag ville ha färg på bodan inför vinter. Jag får ingen ro i själen om den blir omålad över vintern 🙂

Jag är så otroligt nöjd med slutresultatet, det blev riktigt bra tycker jag. Precis som jag hade föreställt mig. Jag hade en vision, och min snickare hade kunskap om vad som funkar på riktigt. Det blev ju inte alltid som jag hade tänkt mig, utan det blev bättre. Vilken tur att det finns experthjälp att få, när ens egna snickartalang är sådär 🙂

Här kommer lite bilder under projektets gång. Ännu i somras stod en sjuk gran på området, men den fälldes och alla kvistar fördes bort. Stubben flisades sönder och sen var det bara att gräva bort jord och fylla på med grus.

Efter att förarbeten och grunden var klar var det ”bara” att börja bygga.

Jag ville ha en mörk friggebod som skulle passa in i miljön. Soptunnorna ska placeras på gaveln, här skall jag ännu fixa en stenbeläggning nästa vecka. Har redan inskaffat alla stenar.

Nu kan jag även börja plantera mina perenner för stackars växter har väntat länge nog på att få komma i jorden.

Men nu över helgen blir det paus i allt vad heter trädgård, för nu drar jag till Tallinn med bästaste tjejerna. Dags med årets mimmiliga resa!!

-Malin-

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s