Semester! 

Sitter på Teneriffas flygplats och väntar att Norwegian skall börja boarda. Solen har just stigit upp och ute är det varmt och skönt. Helst skulle man ta sitt pick och pack och återgå till solstolen och poolen! Man kan alltid drömma sig tillbaka… 

Costa Adeje är verkligen en mysig liten by nära Americas. Jag gillar allt det gröna på hotellen och strandpromenaden. Palmer i alla möjliga former och storlekar, fina blommande klängväxter och gröna gräsmattor.


Palmer ger ju nog en känsla av sol och värme. Den här palmen hade en jättefin, slät stam.

Många uteserveringar hade fixat gröna tak och väggar. Här är ett fint tak av nåt slags päronträd.


Varje morgon startade vi dagen med en promenad längs stranden. Älskar att andas in den fräscha morgonluften i soluppgången, höra havets brus och njuta av alla vackra blommor. Promenaden är full av aktiva morgonmänniskor, härligt!

Vårt hotell låg denna gång en bit upp i bergen. När vi traskade upp, passade jag på att ta en bild på en trafikrondell. Lite grönare än våra i Finland, eller hur?

Sista kvällen vigde sig ett finskt par i under den här gröna spaljen i hotellets trädgård! Inte helt fel att säga ja till varandra i solnedgången med havet som bakgrund.Fyra härliga dagar hann vi med denna gång. Nu kan det nog ta en stund innan jag får krama om en palm igen 😊


Tack och hej!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s