Söndagsjobb!

Kom just hem från ”jobbet” i blombutiken. Det börjar kännas som man skulle fått nån förkylning med sig. I morse när jag gick till jobbet, fick jag plötsligt en grym snuva. Nu är halsen sjuk igen. Måste nog ta lite medicin till natten, så man kommer iväg till riktiga jobbet imorgon. Vi skall lansera ett nytt uppföljningsverktyg för butikerna inom kort, så det gäller att få alla översättningar klara denna vecka. 

Idag har vi sålt maaaaassssssor av tulpaner. En del vill att man binder om dem, och blandar in lite blåbärsris, ruscus eller eucalyptus. Personligen tycker jag bäst om tulpaner då man placerar dem lite slarvigt i en vas, så de får leva sig eget lilla liv. De växer alla lite ojämt, och jag kan tycka, att de blir lite väl ”stela” om man binder ihop dem. Men alla har sin smak, och så ska det ju vara. Blommorna speglar ens personlighet!

Igår på lördagen kom det två leveranser av blommor, så började dagen idag med att byta ut alla blommor i kylrummet mot nya fräscha rosor. Rensa, ta bort alla taggar, göra nya snittytor och så i vasen i spiral, så det är lätt att plocka dem.

leverans_rosorros_utbyte_so

Sedan fyllde jag på alla tulpaner, skar nytt snitt och fram på bordet. Det gick faktist jättebra av olika tulpaner idag!

tulpan_pafyllning

Nej hörni, nu är det nog dags att gå till John blunds underbara värld.

Hej på er och ha en fin vecka allihopa! Kom ihåg att pigga upp er med lite tulpaner:)

-malin-

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s