My may garden collage!

Årets bästa månad är nu förbi. Hur gick det så snabbt. Varje år tänker jag att nu skall jag bara njuta av allt det gröna och sköna. Men ändå tycker man att månaden går helt för fort. Hoppas på en lika fin juni, med många varma dagar, långa ljusa kvällar och en härlig kvällssol som lyser upp alla mina växter!

IMG_4844

Det har varit en kall månad, kallare än normalt. Lite värme fick vi i mitten av maj, men en kall början och ett kallt avslut. Ändå fick vi njuta av en härlig grönska. På typ två dagar hände det mycket. Knoppstadiet fanns nästan inte alls, utan när det väl satte igång, gick det väldigt fort.

På gården hände det mycket. Mina tulpaner som jag planterade på hösten, lyser upp i 4 olika rabatter. Ännu har Allium och mina mörka Queen of the night tulpaner inte slagit ut, men det är nära nu. Det bästa med maj måste ändå vara äppelträden osm lyser upp hela trädgården. Får liksom inte nog av alla vita blommor!

IMG_4822

Några bilder på allt det gröna maj bjöd på:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

2 reaktioner till “My may garden collage!”

    1. Men tack Carita! Jag trivs nog bra med gården, men planerar redan följande projekt 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s