Trädgårdsmästare!

Yey, i veckan fick jag hem mitt examensintyg från Axxell Överby. Nu kan jag titulera mig som trädgårdsmästare 🙂

Jag har nu studerat i knappa två år, och det känns riktigt skönt när det är över. Att studera vid sidan om arbete, kräver rejäla uppoffringar. Har haft alltför lite tid med mina nära och kära, men man måste bara prioritera. Många av mina studiekompisar tog studieledigt, och så här i efterhand känns det som ett smart beslut. Men å andra sidan gillar jag mitt nuvarande jobb, så att lämna det kändes inte heller rätt just då.

Känner mig just nu mest lättad och glad. Två tunga år är plötsligt förbi och kan ju fokusera på mitt arbete på Stadium och mina trädgårdskunder. Två jobb skall man väl hinna med under sommarsäsongen 🙂

På fredan ställer jag till med ett garden party för att fira min födelsedag och min nya titel. Just nu känns det lite halv kaotiskt, för har inte riktigt hunnit planera min fest. Jag som skulle vilja planera allt i minsta detalj, har nu fått lära mig att lämna en hel del. Jag hade stora planer på att förnya ytan framför växthuset med nya planteringar och stenar. Men det har jag nog fått skippa. Juni rusade iväg med stormsteg, så får nog ta och fixa det i höst istället. Men trädgård skall ju vara terapi, inget man skall ta stress över. Så får jag tänka för att få sinnesro.

Ha en bra dag!

-malin-

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s