Garden party!

30.6.1977 föddes jag, på fredagen firade jag mina 40 år. Man måste väl ändå vara glad att man kommit så här långt 🙂 Jag tyckte det var skäl att fira så ställde till med ett Garden Party! Har ju även trädgårdsmästartiteln i bakfickan nu. 

IMG_5492

Lite hastigt och lustigt började jag ställa till fest, och måste medge att jag inte är helt nöjd mina festförberedelser. Juni månad var väldigt fullspäckad med olika jobb, så hann inte egentligen alls sköta min egen gård. Klippa gräset nu och då, men allt jag planerat göra på gården, blev ogjort. Jag får nog skjuta fram mina egna gårdsprojekt till augusti-september.

Men man skall inte sörja över det som blev ogjort, det är ju ändå människorna som gör festen och det var väldigt roligt att träffa alla som man inte sett på länge. Mina vänner hade gjort ett fint tal, det var härligt att lyssna till alla fina ord. Kunde inte hålla på att festa hela natten, för på lördag var det dags för min guddotters konformation. Kl 11 skull e jag vara stand by kyrkan:)

40_fest_tält
Fick låna Krigarbyns tält för de hade utlovat regn, men som tur häll det opp hela kvällen. Men det blev storm istället. 
IMG_5491
Festförberedelserna är i full gång. Maten serverades inne i garaget. 
IMG_5494
Putte pojken 🙂

Stormen tänkte verkligen ställa till det för mig, det gällde att binda tältet ordentligt. Det var rejäla ostliga vindar, men som tur kunde vi sitta ute ändå. Inget regn kom det heller.

Tusen tack till alla som var med och gjorde min 40-års dag oförglömlig!

Uppstammad_hansaros
Hansa rosen som blommar nu. 
Kvällssol_syrenberså_2.7.17
Solen kom faktiskt fram en stund på eftermiddagen, men den var kortvarig. 
IMG_5465
Violerna som ännu är så frodiga.

Armeringsjärn_300677

-malin-

Annons

En tanke på “Garden party!”

  1. Det var den finaste av fester både i trädgården och alla gästerna – tack! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s