Zetas trädgård

Äntligen fick jag besöka Zetas trädgård. Har drömt om det länge, och hade verkligen velat besöka stället denna sommar. Men min egen tid är väldigt begränsad och hade varken tid eller pengar att på egentid besöka dem. 

Zetas_tak

Men nu hör ni, nu har jag varit där. Vi hade möte i Kungens kurva på torsdagen och vi åkte till Zetas på lunch. Jag säger bara att wow, vilket ställe! Det var liksom ännu bättre än jag kunnat föreställa mig. Hur kan en handelsträdgård bli så inspirerande. De har verkligen fått till sitt koncept med att kombinera växter med trädgårdscafé och inredningsbutik.

ZetasZetas_takZetas_perennerZetas_stora_krukorZetas_handelsträdgård

Deras utbud är nog ett av de största i Sverige. De hade en massa växter som jag inte ens hört om, och många som inte klarar vårt klimat. Mest imponberad är jag av deras visuella försäljning. Jag jobbar ju själva med samma sak, men med andra produkter, så såg lite extra mycket på deras varupresentation. Underbar stämning och känsla! Man blev riktigt köpsugen!

Zetas_monsteraZetas_keramikkrukorZetas_gödselZetas_butik

Stället de hittat är som gjort för en handelsträdgård. Att kunna kombinera visningsträdgård med planthandel, café och butik är ett vinnande koncept!

Zetas_visningsträdgårdZetas_menyZetas_krukorZetas_alfabetisk

Det skulle vara en dröm att driva ett sånt ställe.

Zetas_Malin
Man kunde ju inget annat än att le 🙂

-malin-

Annons

En tanke på “Zetas trädgård”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s