Vårens ”frökatalog” är här!

Oj vad glad jag blev idag när jag hämtade posten efter jobbet. Årets frökatalog från Exotic Garden kom idag! Efter en regnig dag som denna känns det skönt att veta att vi går mot ljusare tider. Först några vintermånader (om det nu blir nån vinter) och i mars känns våren redan olidligt nära. 

IMG_1026

Hann inte bläddra i katalogen genast, då jag var bjuden till min syster på glögg, men har nu gjort en snabb titt i den. Det blir perfekt frukostläsning imorgon. Väntar redan att få studera närmare på alla nyheter och även gamla klassiker. Skulle själva vilja driva upp lite fler sommarblommor från frön i år.

Har faktiskt haft tankarna borta från alla växter nu under november december, så det är på tiden att börja repetera alla namn. Tänk så fort man glömmer alla vetenskapliga namn, då man inte använder dem. Men nu skall det bli andra bullar. Imorgon har jag tänkt påbörja planeringen till en trivsam, mysig gård. Jag har några inbokade planeringsjobb under januari-mars, så det blir en perfekt start till en ny härlig trädgårdssäsong. Anläggningen kommer att starta så fort vädret tillåter i april.

Men nu bästa vänner, skall jag gå in i Netflix underbara värld!

-malin-

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s