Underbara vinterdagar!

Det soliga vädret bara fortsätter! Dagarna känns längre dag för dag. Efter jobbet hinner man ännu på en promenad i solen. Har flera dagar denna vecka gått på åisen. Det är något med is och sol, känslan är så befriande. Jag minns ännu vintrarna från barndomen, att skida ut till en holme, sätta sen på en solig plats, öppna termosen och mysa med varm kakao!

IMG_2350

Vecka 9 har varit extremt kall med nattemperaturer på över -20C. Dagarna har varit kring -15C men sol så gott som varje dag. Det är nästan lite för kallt för dem som firat sportlov nu. Nordlig/ostlig vind gör det isande kallt, det gäller att klä sig rätt och tejpa ansiktet om man skall skida.

Måste bara ut efter jobbet och njuta av de fina landskapen. Jag får inte nog av solen och snön. Det är ju det bästa tecknet att vi håller på att byta säsong. På torsdagen gick vi in i mars, så nu är det det definitivt vår. Kanske bättre att tala om vårvinter fram till påsk.

IMG_2352IMG_2356

Idag har jag och Sofia varit på Audi cup i Vihtis, där pojkarna tävlade i slalom. Perfekt vinterväder. Sol, blå himmel, ingen vind, musik, barn, tävlingskänsla, sport, skratt, tårar. Jag har alltid gillat att följa med tävlingarna, speciellt live. Det gick bra för killarna. Rasmus knep silver i slalom och Oskar blev 7:nde. Inte helt nöjd med sitt åk, men jag är glad att de båda kom i mål. Backen var riktigt isig, och rekordmånga föll/körde ut från banan.

IMG_2395IMG_2407IMG_2421

Imorgon är det parslalom, vilket brukar vara spännande att följa med. Men imorgon skall jag planera trädgård hela dagen, för nästa vecka är det dags att visa första illustrationsskissen till en kund. Så det gäller att få allt klart!

Ha en skön söndag!

-malin-

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s