En dag på isen!

Har idag spenderat två timmar på isen i superskönt väder. Sol, klarblå himmel, -5 C, nästan vindstilla, det kan man kalla terapi det! Fick en rejäl dos D-vitamin när vi strosade runt på åisen bland halva Borgå:)

Har nog aldrig sett så många glada miner på isen, alla bara njöt av solen och vädret. Tänk så stor påverkan solen har för oss. Efter en regnig höst, mild januari och en kall februari, verkar alla bara längta efter solen. Man kunde riktigt känna hur vårsolen redan börjat värma.

Putte gjorde sin ”ispremiär” och oj så glad han var att gå på isen. Det riktigt strålade om honom. Härlig kille!

Puttes_ispremiär

Vi gick ner vid gamla bron och promenerade till sakta farten. Putte skulle ha velat gå ännu längre men det var nog bra att vi svängde. Han tänkte somna på Jaris axlar på vägen hem. Det tar på att vara ut i friska luften.

IMG_2474IMG_2448IMG_2461IMG_2453IMG_2465

Jari hämtade kaffe och bulle från Paahtimo, och det smakar ännu bättre ut på isen. Efter den här helgen har man åtminstone laddat energi så man orkar på jobbet!

Och just det, det gick fint i parslalom idag 🙂 Oskar kämpade upp sig till en fin fjärde plats, medan storebror tog brons. Så killarna var riktigt nöjda med helgen i Vihtis, imorgon åker de på skolmästerskap till samma ställe. Lycka till!

-malin-

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s