December snö 2.12.

Första snön är alltid speciell. Efter en lång och mörk höst, lyser snön upp allting och man blir bara så glad av allt det vita. I år föll första snön natten till första advent, sö 2.12. Vad är mysigare än att få tända ljuset vid frukosten och beundra de fina landskapet? Kan ännu idag,  tre veckor senare, minnas känslan av ljus. 

021218_Lykta_snö

Fick en liten påminnelse av en bekant att jag inte bloggat på länge. Och visst hade hon så rätt. Mitt senaste inlägg publicerades på tok för länge sen, skall försöka ändra på det från och med nu. Vet egentligen inte vad min långa paus beror på. Jag har ju bara ett jobb att tänka på nu, eftersom trädgården gått i vila. Å andra sidan är december en ganska hektisk månad inom retail, så det har varit full rulle kan man säga. Julförsäljningen startar till Black Weekend i slutet av november, sedan håller det på tills trettondag då rean börjar vara slutsåld.

Men men, nu skall jag ta och uppdatera lite oftare i alla fall 🙂

Ha de fint!

-malin-

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s