God Jul!

Vaknar upp till en kall morgon, mätaren visar -10,6 C. Lugnet hörs ända in, inga taxibilar eller andra som åker förbi till jobbet. Pudersnön ligger kvar, och ljusen brinner ännu i lyktorna där ute. Tänder alla ljus hemma, sätter på julmusik och njuter en stund av att det faktiskt är julafton idag! 

241218_ljus

Julaftonsmorgonen är nog kanske den mysigaste morgonen på året. Allt är lugnt och stilla och man har lov att inte göra nånting. Hur kan det vara så skönt att bara få dricka kaffe och äta frukost utan nån tidtabell? Jag har ju turen att få vara ledig på julen, åtminstone tills vidare 🙂 Men det finns ju många som jobbar på för fullt, endel förbereder reahandeln medan andra håller ordning på samhället. För att inte prata om hela vårdbranschen som knappt vet skillnad på helg eller vardag.

Idag skall vi en sväng till gravgården och tända några ljus. Kommer också att åka förbi famo på vårdhemmet. Sedan bär det av till Pellinge till mina föräldrar. Första åren där, det skall bli mysigt. Att ha möjligheten att få spendera julen nära havet är ju rena rama drömmen. Och att det dessutom är snö ute, gör det så mycket mysigare!

Hoppas ni alla får njuta av varandra, god mat, julstämning och julfrid!

God Jul!

IMG_0694

-malin-

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s