Julfix inne!

Är lite sent ut som vanligt, men bättre sent än aldrig! Har donat och fixat hela dagen för att få lite julmys hemma. Inskaffade nya led-stjärnor från Granit på deras kundkväll, så nu lyser det så fint även hemma hos mig.

IMG_0613

Visst känns det skönt med ett städat hem. Skulle typ dammsuga lite men tyckte att min soffa såg riktigt smutsig ut. Så det var bara att slänga överdragen i tvätten. Sedan blev det extempore fönstertvätt i vardagsrummet och rengörning av värmepumpen. Så kan det gå, när inspirationen knackar på dörren.

IMG_0622IMG_0616

Mest lättat är jag över att jag hunnit plocka undan en massa grejer. Jag fattar inte att det samlas så in i helsikes mycket prylar överallt. Det känns som om man lämnar efter sig ännu mer då man bara är hem och svänga. Har blivit rätt långa dagar på sistone, skall försöka ändra på det nu.

Källartrappa_julfix
Källartrappan fick en lätt facelift!

Hör och häpna, jag köpte faktsikt en julstjärna idag! En sån har jag inte ägt på många, många år. Men nu ville jag testa att ha den som snittblomma, här exempel på några minivaser.

IMG_0617IMG_0615

Även några eucalyptus kvistar kom jag hem med. Har inte haft dem på länge, så tyckte det var på tiden med lite variation.

IMG_0620

Imorgon blir det planering av källaren. Planerar att riva ut allt, och bygga nytt badrum, bastu, kontor och förvaringsutrymme. Måste få in ritningarna innan jul, så skall försöka fixa det imorgon.

Ha ett rikitgt skönt veckoslut!

-malin-

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s