Längtar till våren!

Vaknar upp till en rejäl smäll då snön glider ner från plåtttaket. Jag ler inombords av att det tydligen är milt ute nu. Ligger en stund till i sängen och kollar in nattens händelser och allt eftersnack om den omstridda mellofestivalen. Kan bara hålla med om att mello bör förnyas. Men men, dags att stiga upp. Har en massa jag skall hinna med idag. Drar upp persiennerna och tappar hakan, det SNÖAR, och ser mer ut som en adventssöndag än en söndag i mitten av mars!

110318_blidsnö

Men så är det, inget vi kan påverka. Det snöar och är milt, och det är väl så här de ska vara på en vårvinter. Man är väl bara så bortskämd med de tre senaste vintrarna som varit obetydliga. Milt, nästan ingen snö, tidig vår. Nu börjar vårlängtan smyga sig på och tanken på att snart kunna ta sin morgonfika ute på terassen, vaknar till liv igen.

Igår piffade jag upp  in Scimmia som jag haft inne över vintern. Klippte bort alla torra blommor och blad.

Scimmia_before_marsScimmia_after_mars

Idag skall jag skissa det sista på en planering jag jobbat med. Sedan gäller det att boka in ett möte med kunden för att  visa mina tankar. Sedan måste jag fort som sjutton ta tag i följande planering. Tiden rinner iväg, och med tanke på att jag är sen med planeringen, är jag ändå lite glad över den sena våren. Den ger mig lite extra tid!

Idag skall jag också slänga min utejulgran 🙂 det är ju strax påsk!!

Ha en avkopplande söndag!

-malin-

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s