Praktik dag 2

IMG_2950

Idag jobbade vi med en gård i norra Helsingfors. 

Vi har mest rensat och snyggat till rabatter och häckar. Klippt ner utblommade blommor, som hjärtbergenior och dagliljor. Fyllde även på med ny barkflis under hagtornshäcken och runt några träd. Vi kantade, beskärde, trimmade, det blev riktigt fint till slut 🙂

En del perenner hade inte klarat den svåra vintern. Bland annat den fina lavendeln hade dött, likaså mossflox som annars är ganska härdigt.

På eftermiddagen var det dags att hämta marktäckare från Toppolan taimi till morgondagens projekt. Deras plantskola är så inspirerande, vilken tur att man bara var där en snabb sväng efter jobbet, för annar kunde det ha blivit dyrt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s